25 Mayıs 2012 Cuma

Cilt Bakımı

Biz bayanlar için önemli bir konudan bahsetmek istiyorum, cilt bakımı. Hepimizin yakından bildiği gibi piyasada bir çok ürün var ve nasıl seçimler yapacağımızı da aslında tam olarak bilmiyoruz. Reklamlarda görüyoruz ve cildimize uygun olup olmadığını bilmeden hemen o mucize görüntülere inanıp, satın alıyoruz. Üstelik bazı mağazalardaki bilinçsiz satıcılar sebebiyle evlerimiz işe yaramayan bir çok ürünle dolu. Bir çoğunun son kullanma tarihi bile çoktan geçmiş. Bu nedenle bu konuda gerçekten oldukça seçici davranmalı ve bir ürün almadan önce mutlaka o ürüne ait sample istemelisiniz. Elimizde kalmadı, biz sample vermiyoruz diyenler eminim karşınıza çıkmıştır. Ancak bu ürünleri istemek sizin en doğal hakkınız ve eğer vermiyorlarsa mağazanın ürün müdürü ile görüşüp durumu bildirerek ya da oradan alışveriş yapmayarak hakkınızı aramalısınız. 

Sizinle kullandığım ürünleri düzenli olarak paylaşacağım. Bugünse size çok pratik bir peeling tarifi vereceğim. Etkisine ilk kullanımda bile inanamayacaksınız. Yüzünüze ve tüm vücudunuza uygulayabilirsiniz. 

1 Çorba kaşığı esmer şeker ve 2 çorba kaşığı yumurta akı. Bu kadarcık:)

Eğer vücudunuza uygulayacaksanız miktarı çoğaltabilirsiniz. Tüm cilt tipleri uygulayabilir, ancak lütfen cildinize uygularken sakın bastırıp da cildinizi çizmeyin. Ardından da cilt tipinize uygun bir maske ile bakımınız tamamlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder